Etiquetes

dilluns, 9 de febrer del 2015

APRENENT SOBRE ELS CLIMES

El nostre primer climograma

Ja estem quasi a punt de finalitzar el nostre contracte d'aprenentatge sobre els climes a Espanya. Hem pogut treballar el temps atmosfèric, el clima i els seus factors, les diferents zones climàtiques a nivell mundial i les seus característiques; també els climes que tenim a Espanya i la seua vegetació. 
Tot aquest contingut l'hem escrit de manera grupal en una presentació d'Impress que ens està servint com a suport per fer el climograma, el mapa mundial amb les diferents zones climàtiques i el mapa conceptual.
Precisament hui hem realitzat el nostre primer climograma; per grups hem triat una ciutat espanyola i amb les dades de l'Agència Estatal de Meteorologia hem aprés a fer els eixos de coordenades amb les dades de temperatura i precipitació anuals i els mesos de l'any i hem dibuixat el diagrama de barres amb la línia de temperatura.
Així, amb una ullada ràpida hem pogut saber quant a plogut i quina calor ha fet en un lloc determinat escollit per nosaltres. Ara relacionarem aquestes dades amb la vegetació, perquè comencem a saber la relació tan directa que existeix entre aquesta i el clima.
Us deixem dues fotografies com a mostra de la nostra feina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada