Etiquetes

dijous, 12 de febrer del 2015

LINX IBÈRIC

Excusa perfecta per treballar la fauna

Dilluns 9 Albert va presentar-nos a tota la classe un treball que va fer al Nadal sobre el linx ibèric, un animal en perill d'extinció. Va resultar tant atractiu per als companys que van proposar fer ells també un treball sobre els animals. Inicialment pensàrem en centrar-nos en la fauna de la comunitat però els interessos de molt d'ells s'obrien a animals extints, animals d'arreu del món o animals també en perill d'extinció. I així ho anem a fer. També van proposar i decidir què fer com a tasca final amb tota la informació treballada i finalment crearan pòsters tamany A3 tots ells amb característiques comuns: títol, text explicatiu clar i concís i imatges o dibuixos com a suport del text i d'altres que provindran de la seua imaginació individual.
Ara realitzaré un contracte d'aprenentatge on apareixerà tot allò que ells desitgen aprendre parant atenció a continguts com ara les funcions vitals dels animals: nutrició i reproducció, els ecosistemes on viuen o les raons per les quals alguns animals s'han extingit.
I quan començarem? En breu, just quan finalitzem els climes iniciarem aquesta nova tasca al taller científic, que inclou contingut del currículum sobre medi natural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada